Den farverige og abstrakte Susse Volander

Den farverige og abstrakte Susse Volander

Læs om kunstneren Susse Volander og bliv fascineret af den farverige og abstrakte kvinde, som er kunstneren bag vores nyeste kunstplakater. Bliv inspireret af Susses evne til, at eksperimentere med farver og former, og opdag hvordan hun visuelt kan udforme en følelse. 

Mød Susse Volander

I mere end 25 år har vi haft fornøjelsen af, at arbejde med Susse Volander og formidle hendes kunst. Når man møder og taler med Susse er man ikke i tvivl om, at hun er en kvinde fyldt med kreativitet, liv og glæde.

Susse Volander en dansk kunstner hvis passion for kreativitet skinner igennem hvert penselstrøg og blyantsteg. Hendes kreative proces er drevet af en fantastisk kontinuerlig strøm af inspiration. Fra en yderst ung alder har Susse udtrykt sig gennem kunst, en rejse som begyndte allerede som 18-årig. De legene farver og genkendelige former hun benytter på sine malerier, er gennem årene blevet Susses unikke og dybt karakteristiske tilgang til kunsten.

Jeg var altid beskæftiget med noget kreativt, og sådan er det stadig. Jeg er et overflødighedshorn af kreativitet

- Susse Volander

Den nye kollektion

Susse Volanders nyeste kollektion er essensen af tre af årstidernes vinde; "Forårsvinden", "Sommervinden" og "Vintervinden". Disse tre kollektioner fastholder sæsonerne og viser deres kraftfulde forskelle. 

De nye kunstplakater er en nyfortolkning af de vægdekorationer, som Susse tidligere har lavet. Derfor er vi utroligt glade for at kunne introducere disse kunstplakater til vores kollektion. Den nye kollektion rangere i farver som gul, lilla, grøn, orange, blå og lyserød. De dynamiske kunstplakater er malet med teknikker såsom splash maling og utal af andre teknikker som inviterer dig til et nærmere kig.

De tre kunstplakaterne har store visuelle forskelle, men de vil hver især pynte i ethvert rum. De mange farver som indgår i kunstplakaterne gør det nemt at sammensætte dem med resten af ens i forvejen eksisterende interiør. Uanset om man ønsker, at kunstplakaterne skal hænge i køkkenet, stuen, soveværelset eller entréen.

  • Forårsvinden

    Forårsvinden af Susse Volander er en abstrakt fortolkning af forårets essens, indfanget i rolige lilla, lyserøde, gule, grå og brune farver. Disse kunstværker er inspireret af den sprøde forårsbrise, der vækker følelserne af sæsonens sprudlende vejr.

  • Sommervinden

    Sommervinden af Susse Volander er en abstrakt fortolkning af sommerens essens, indfanget i livlige lilla, lyserøde, orange, røde og gule farver. Disse kunstværker er inspireret af den tropiske sommerbrise, der vækker følelserne af sæsonens varme vejr.

  • Vintervinden

    Vintervinden af Susse Volander er en abstrakt fortolkning af vinterens essens, indfanget i dybe grønne og blå farver. Disse kunstværker er inspireret af den kølige vinterbrise, der vækker følelserne af sæsonens kølige vejr.

Altid beskæftiget med kreativitet

Denne uudtømmelige kilde til kreativitet har defineret hendes vej som kunstner og skabt et unikt udtryk, der genlyder i hvert eneste af hendes værker.

Susse Volanders værker spænder vidt og bredt; fra dybdegående udforskninger af naturens skønhed til de komplekse spektre af menneskelige følelser og abstrakte fortolkninger af virkeligheden.

Hendes evne til at eksperimentere med farver og former indfanger vores opmærksomhed og inviterer til refleksion.

Billedkunstner: Susse Volander
Fotograf: Frigge Fri

Mit kunstneriske virke giver mig så megen glæde, og alt hvad jeg frembringer er med den største kærlighed

- Susse Volander

En strøm af inspiration

Susse Volanders engagement og passion er tydelig i hvert eneste værk, hvor hun formår at fange essensen af sine motiver med et personligt udtryk. Susse Volanders kunst er ikke blot en visuel oplevelse, men en invitation til at træde ind i et rum, hvor følelser, tanker og ideer får frit løb.

Susse Volander står den dag i dag stadig som et symbol på den ubegrænsede kraft af kreativitet og innovation. Hendes værker tjener som en påmindelse om kunstens evne til at vække følelser, inspirere til forandring og skabe skønhed i vores verden. Vi ser frem til mange års fremadrettet samarbejde med Susse Volander, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer inden for hendes kunst.