Sommerferie i uge 29 & 30 🌞 Nyd 10% rabat med rabatkoden

SOMMER

INCADO.DK

Besøg vores butik

Bliv inspireret i vores butik i Esbjerg på hele 500 m2. Her har du muligheden for at opleve vægdekorationernes kvalitet i virkeligheden. Du vil kunne finde størstedelen af vores sortiment såsom spejle, malerier, rammer, opslagstavler og meget mere.

Informationer

 • Åbningstider

  Mandag - fredag kl. 10-16
  1. lørdag i måneden kl. 10-16
  Søndag og helligdage lukket

  Ferielukket fra d. 15. - 28. juli 🌞

 • Betaling

  I butikken tager vi kun imod betaling via MobilPay. Der tages desværre, hverken imod kontanter eller dankort.

 • Børneunivers

  I butikken du kan blandet andet blive inspireret i vores børneunivers. Her kan du finde de fineste vægdekorationer, som vil pryde enhver væg inde på et børneværelse. Udvalget er stort så bliv inspireret af plakater af søde dyr, rolige farver og inspirerende citater.

 • Strandunivers

  I butikken kan du også blive inspireret i vores strandunivers, her kan du finde alt inden for vægdekorationer til sommerhuset og til den kommende sommer tid. Bliv inspireret af plakater med strandmotiver i rolige nuancer og malerier som bringer naturen med indenfor.

 • Kunstunivers

  I resten af butikken finder du utallige vægdekorationer. Sortimentet er bredt, så du kan helt sikkert finde kunst som passer til din indretningsstil. Vi har et utal af stilarter, farver, størrelser og prisklasser. Kom ned i butikken og bliv inspireret af vores kunstunivers.

Kollektionsprøver - Op til 70% rabat

I butikken kan du finde et stort udvalg af kollektionsprøver med besparelser helt op til 70%.

Her kan du finde alt inden for vægdekorationer. Du kan finde rammer, plakater, spejle, malerier, verdenskort og meget mere - med op til 70% rabat.

Få hjælp til råd og vejledning

Vores dygtige, kompetente og hjælpsomme personale står altid klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og inspiration.

Uanset om du har brug for hjælp til, hvordan vægdekorationen skal styles, spørgsmål om hvordan vægdekorationen skal hænges op, eller hvis du søger rådgivning om valg af den perfekte ramme til dit kunstværk, står vi altid klar til at lytte og guide dig gennem enhver beslutning. Vi stræber efter at gøre din oplevelse med os så personlig og tilfredsstillende som muligt, og vores engagement i at opfylde dine behov er uovertruffen.

Besøg vores butik i dag, og lad os sammen skabe det ideelle udtryk for din vægdekoration. Vi ser frem til at byde dig velkommen og gøre din indretningsvision til virkelighed!