Nu er foråret her - disse populære farver hitter

Nu er foråret her - disse populære farver hitter

Bliv inspireret af forårets boligtrends inden for vægdekorationer. Vi giver dig sæsonens nyeste trends og tendenser til vægdekorationer og guider dig til, hvordan du kan bruge det i din egen indretningsstil. Vi har undersøgt markedet tykt og tyndt for at blive klogere på forårets trends, så bliv inspireret af de blide pasteller og de støvet farver.

Trends vi forventer dette forår

De trends vi kommer til at se dette forår er lækre pastelfarver i kombination med støvede nuancer, der kan komplimentere ethvert hjem. Disse farvetrends er nemme at kombinere med eksisterende indretningsartikler, blandt andet med andre farver og tekstiler. What's not to like?

Trends har en stor betydning og får den indre dekoratør frem i os alle. De er med til at føre os gennem årstiderne og til at give et nyt friskt udtryk til hjemmet. De små ændringer i hjemmets indretning og interiør er essentielle for at øjet ikke stirrer sig blind i de samme indretningsartikler. En lille tilføjelse af nyt kan gøre en stor forskel for hjemmet i den store helhed.

Udforsk forårets farvetrends

Forårets farver rummer alt fra de lækre pastelfarver til de støvede nuancer, der formår at komplimentere hinanden.

Pastel farver

De blide pastelfarver er en forårs go-to hvert år, og helt forståeligt. For farverne passer sublimt ind i omgivelserne og formår at skabe en helhed i hjemmet. Uanset hvor man ønsker at farverve skal være en del af indretningen, kan de bidrage med et friskt men diskret pust. De pastelfarver som vi vil fremhæve til foråret er: pastel lyserød, pastel blå, pastel gul og pastel grøn. Derfor siger vi bare: overvej pastelfarverne næste gang du skal finde dine nye vægdekorationer.

Støvede farver

Udover de blide pastelfarver vil vi i dette forår se meget mere til de mere støvede farver. Der er især fire farver i denne kategori som vi vil fremhæve: olivengrøn, solgul, terrakotta rød og petroleumsblå. Vi ved godt hvad du allerede tænker! Og ja det er nogle virkelig lækre farver, som sammen vil være perfekte i indretningen.

Benyt farverne i din indretning

Bring forårets farver indenfor på en nem måde, ved at kombinere matchende farvenuancer såsom lyserød og gul, eller skab kontraster med blå og rød.

Måske skal plakaterne i soveværelset have en udskiftning? Trænger billederne bare til en mere farverig ramme? Eller skal der et nyt maleri op i stuen? Uanset hvilke ændringer du ønsker i din indretning for at matche forårets trends, hjælper vi dig i mål. Alle farverne er nemme at kombinere tværs af farve og nuancer. De støvede farver vil skabe blikfang og de rolige pasteller vil bildt komplimentere det visuelle udtryk.

Uanset hvad du mangler for at gøre dit hjem klar til forårets skift, tilbyder vi alle forårets tendenser samlet på ét sted, du skal blot lade dig inspirere.

En strøm af inspiration

Foråret farvepalette tilbyder en fantastisk mulighed for at forny hjemmets vægdekorationer med friske, inspirerende farver. Ved at kombinerer pastelfarver, olivengrøn, terrakotta, petroleumsblå, og karrygul i vægdekorationerne, kan man skabe rum, der føles både moderne og tidløse. Du kan eksempelvis også benytte støvede nuancer af lyserød og blå for at skabe en følelse af ro, eller brug lysere toner af gul og rød for at tilføre energi og varme.

Husk, at det vigtigste er at eksperimentere og finde det udtryk, der bedst afspejler din personlige stil og hjemmets karakter. Lad forårets farver inspirere dig til at skabe et hjem, der føles både indbydende og inspirerende.