Den perfekte julegave

Find den gave, der vil fortsætte med at glæde ham eller hende. Lad dig inspirere af vores omfattende udvalg af vægdekorationer i forskellige designs og udtryk. Vi har helt sikkert noget specielt til dine nærmeste.

  • Julegaver under 250 kr.

    Find en masse skønne plakater, rammer, blocks og cards i er utal af designs, farver og størrelser.

  • Julegaver under 500 kr.

    Gå på opdagelse i æstetiske spejle, rammer, lærredstryk og plakater - og lad dig inspirere af de mange muligheder.

  • Julegaver under 1000 kr.

    Eklsklusive malerier, spejle, egetræsrammer, opslagstavler og lærredstryk med øje for design og kvalitet.

Den perfekte mandelgave

Gør årets mandelgave til noget særligt med vores eksklusive juleplakater, der indfanger essensen af årstiden og den skønne vintersæson. Vælg blandt flere unikke designs for at finde den perfekte gave.

Julegaver

Julegaveidéer til dine nærmeste

Hvad end du er på udkig efter julegaven til din hende, ham eller børn - så kan du finde noget til enhver smag hos Incado. Vi har utallige vægdekorationer i alle stilarter, der inkluderer plakater, malerier, rammer, spejle, verdenskort, lærredstryk og meget andet...

Køb årets julegave

Hvad skal man købe i julegave til sine nærmeste? Vi foreslår et personligt kunstværk, der både kan pynte på væggen samt glæde modtageren. Foruden at det også bringer en glæde og affektion i forbindelse med et mindre om dig. 

Hvad med et maleri til mor og far, der kan pryde deres spisestue, plakater og flotte farvede rammer til børneværelset, det organiske spejl til veninden, der kan hænge i soveværelset, et lærredstryk til fars kontor eller badeværelsesspejlet til dig bedsteforældrene. Vi åbner for en masse muligheder, når det kommer til vores vægdekorationer. 

Du kan benytte dig af vores julegave kollektioner, hvor du kan finde julegaver: under 250 kr.under 500 kr. eller under 1.000 kr.. Her er der en masse smukke kunstværker at finde i mange forskellige designs, farver og størrelser - så du kan finde noget til både det lille hjem, sommerhuset eller det store hjem. 

Julegave tips 

 Når du kommer ind på vores kollektionssider, kan du enten gå på opdagelse og lade dig inspirere af de mange smukke kunstværker. Ellers har du muligheden for at benytte dig af vores filtreringer i venstre side - her kan du være mere specifik i din søgning. 

Når du skal købe julegaven til den som "ikke lige ved, hvad de skal ønske dig" eller er overbevist om "at du nok finder på noget" - så kan vi hjælpe dig med lidt overvejelser. Måske vi kan hjælpe dig med at spore dig ind på, hvad du skal købe til dine nærmeste. 
Først foreslår vi at du tager med i overvejelserne hvilken stilart de har i hjemmet, måske det er moderne og minimalistisk eller farverigt og retro eller noget helt andet. Derefter kan du måske lige præcis huske den tomme væg, der godt kunne blive peppet lidt op. Vælg med mavefornemmelse og det kendskab, som du har til modtager.

Skulle du uheldigvis ramme ved siden af, så bytter vi julegaver helt indtil d. 15. januar 2024. Husk samtidigt at bestille julegaven senest d. 19. december, hvis du gerne vil have den hjem inden jul. 

God juleshopping!