VELKOMMEN TIL BLACK FRIDAY HOS INCADO

Gå ikke glip af årets vildeste tilbudsdag! Black Friday hos Incado er i år endnu større og endnu vildere. Du vil kunne finde en masse gode tilbud på vægdekorationer - ikke bare på dag, men hele ugen. Vi forlænger Black Friday tilbuddene og gør dem til Black Week udsalget. Du kan altså finde super gode tilbud hos os hele ugen på alt fra spejle til rammer. 
Det er ikke første gang, at Incado fejrer Black Friday - men i år bliver det endnu vildere! Vi bestræber os på altid at tilbyde de bedste tilbud til dig, så du ikke forlader os tomhændet. Ingen vægge fortjener at stå tomme, så vores mission er at give dig uimodståelige tilbud, der giver dig kæmpe besparelser. 
Sæt kryds i kalender - så du er klar til at springe på vores mange gode Black Friday tilbud. Vores tilbud er efter først til mølle princip, hvorfor det er vigtigt at være hurtig, hvis du vil have et af de rigtig gode tilbud. Hold øje i løbet af ugen, da det ikke kun vil være på selve Black Friday, at vi holder en tilbudsfest. Vi skyder nemlig festen i gang tidligt med en masse Black Week tilbud


MANGE KØBER JULEGAVER TIL BLACK FRIDAY 

Black Friday og Black Week er en populær tid til at shoppe julegaver, for her kan man finde en masse gode tilbud. I år er ingen undtagelse! Hos Incado kan du igen i år finde en masse gode Black Friday tilbud - så køb julegaven allerede nu og vær i god tid. 
Her kan du nemt og bekvemt sidde hjemme på sofaen og shoppe julegaver. Så slipper du for det helt store julegaveræs i december. Du kan finde de bedste tilbud på alt fra moderne spejle, håndmalede malerier og verdenskort til egetræsrammer og plakater.

DE BEDSTE BLACK WEEK TILBUD

Vi tyvstarter med de gode tilbud til Black Friday ved at holde Black week! Hvilket betyder, at du kan finde gode tilbud og store besparelser ved Incado hele ugen. Vi varmer op til fest og garanterer, at du kan gøre en god handel, når vi skyder Black Week i gang. 
Hvilke tilbud kan du så finde hos Incado? Vi kommer til at køre forskellige tilbud hele ugen, der gør det muligt for dig at finde netop den vægdekoration, som du har gået og drømt om. Vi vil endnu ikke løfte sløret for de ekstra gode tilbud - men du kan forvente gode tilbud med ekstra gode besparelser, der helt sikkert gør det et besøg værd! Du vil kunne være heldig at finde Black Friday spejle, rammer, plakater, malerier, verdenskort, lærredstryk eller noget helt sjette. 
Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du får alle tilbud før alle andre! 

SELVFORKÆLELSE MED BLACK FRIDAY TILBUD

Find lige hvad hjertet begærer til væggen, der kan komplimentere boligindretningen. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at skifte de gamle vægdekorationer ud med nogle nye. Vores Black Friday tilbud byder op til selvforkælelse - du vil næsten ikke kunne lade være! Hvad end du står og mangler et nyt maleri til stuen, spejlet til soveværelset eller plakatvæggen i entréen, så har vi alt indenfor vægdekorationer. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Forkæl dig selv med nogle nye kunstværker - fordi du fortjener det!
Hvad er et godt tilbud? Jamen, gode tilbud er lig med gode besparelser - som vi kan garanterer dig, at du får hos Incado. Så hvis du lægger din shoppetur forbi Incado, så er du sikret et godt tilbud eller to!

CYBER MONDAY 

Hvis du mod forventning ikke skulle finde, hvad du ledte efter til Black Friday - eller måske ikke lige nåede forbi. Så forlænger vi udsalget med Cyber Monday, der bliver spækket med gode tilbud d. 28. november. Du kan også følge med i både Black Week og Cyber Monday, hvis du vil være sikker på, at du får alle de helt gode tilbud. Vi lover, at der bliver noget lækkert til væggene på alle dagene.
Cyber Monday startede som et modsvar fra webshops, da Black Friday i starten var tiltænkt de fysiske butikker. Selvom Black Friday i dag også er en del af online shopping - så går vi ikke ned på gode tilbud! Så vi tilbyder selvfølgelig en tilbudsfest gange to. 

HVORNÅR ER DET BLACK FRIDAY 2022?

Black Friday 2022 starter fredag d. 25. november, hvor udsalget når sit højdepunkt allerede fra midnat i natten mellem torsdag og fredag. Men vi ikke lader vores tilbud begrænse sig af 24 timer - og derfor giver dig en hel uge med gode tilbud til Black Week!
Vores Black Week starter derfor allerede mandag d. 21. november 2022 - så følg med hele ugen. 

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday er oprindeligt fra USA og er en amerikansk tradition med  en af årets største og mest travle shopping dage. Black Friday er hvert år dagen efter Thanksgiving, hvor butikkerne i traditionens tro satte en masse produkter på tilbud med gode besparelser. Denne tradition har efterhånden spredt sig til mange lande. I 2013 begyndte danske webshops at indføre Black Friday i Danmark. 

HVOR FINDER MAN BLACK FRIDAY TILBUD?

Du finder de bedste Black Friday og Black Week tilbud hos Incado - hvor du kan finde gode tilbud på vægdekoration med store besparelser. Vi har sikret dig en masse gode Black Friday tilbud på alt fra moderne spejle, abstrakte malerier og verdenskort til trærammer, lærredstryk og kunstplakater.
 

HVORFOR HEDDER DET BLACK FRIDAY?

Black Friday betyder sort fredag, der umiddelbart kan fremstå negativt - men det er på ingen måde forbundet med noget negativt. Navnet stammer fra Philadelphia, hvor man brugte navnet til at beskrive massive menneskemængder, der pludseligt kom på gaden dagen efter Thanksgiving. I dag er Black Friday forbundet med en tilbudsfest - som vi hos Incado holder igen i år!