Sommerferie i uge 29 & 30 🌞 Nyd 10% rabat med rabatkoden

SOMMER

Færdige billedvægge: Klar til at hænge op

Færdige billedvægge: Klar til at hænge op

Drømmer du om en smuk og stilfuld billedvæg, men mangler tiden eller idéerne til at sætte den sammen? Vores færdige billedvægge er den perfekte løsning! Med nøje udvalgte plakater og rammer, der passer perfekt sammen, får du en komplet billedvæg, der er klar til at hænge op med det samme. Ingen besvær, ingen stress – bare ren glæde ved at se dit hjem forvandle sig på ingen tid. Oplev de forskellige kombinationer og designs, og se hvor nemt det kan være at skabe din drømmevæg.

5 simple trin til din nye billedvæg

Når du skal finde den perfekte billedvæg til dit hjem, kan det være overvældende at vælge mellem forskellige plakater, rammer og størrelser. Vi har gjort det nemt for dig med vores færdige plakatvægge, hvor alt er klar til at hænge op. Følg denne simple guide for at finde den perfekte billedvæg til dit rum.

1. Hvor skal den være?

Det første skridt er at beslutte, hvor din billedvæg skal hænge. Mål væggen for at få en idé om, hvor meget plads du har at arbejde med. Dette vil hjælpe dig med at vælge den rigtige kombination til din plakatvæg.

2. Find den rette opsætning

Vi tilbyder et udvalg af færdige plakatvægge i forskellige designs og størrelser. Uanset om du foretrækker en neutral eller farverig plakatvæg, har vi en opsætning, der passer til dit hjem og din stil.

3. Vælg dit favorit design

Hver billedvæg kommer med forskellige temaer og designs. Gennemse vores udvalg og vælg det design, der tiltaler dig mest. Alle plakater og rammer i vores designs er nøje udvalgt for at sikre en harmonisk og æstetisk opsætning.

4. Bestil din nye billedvæg

Når du har besluttet dig for en opsætning og et design, kan du nemt bestille din plakatvæg. Du får præcis det, du ser på billedet, med plakater og rammer klar til at hænge op.

5. Hæng det op

Når din plakatvæg ankommer, er det tid til at hænge den op. Start med at sætte plakaterne i rammerne og hæng dem derefter på væggen. Vupti, så har du en flot plakatvæg!

Udforsk forskellige kombinationer

Når det kommer til at vælge den rigtige billedvæg, er mulighederne mange. Vi tilbyder forskellige opsætninger af billedvægge, der er designet til at passe til enhver vægstørrelse og indretningsstil. Klik ind på den kombination, du bedst kan lide, og som passer i størrelsen til din væg. Derefter kan du vælge det design, der tiltaler dig mest og passer til din personlige stil. Det har aldrig været nemmere!

  • "Elegance" billedvæg med 3 rammer og plakater i størrelserne 40x50 og 50x70 cm. Opsætningen kræver en vægbredde på 105 cm og højde på 95 cm med 5 cm luft. Vælg mellem et beige, lyserødt, grønt eller blåt farvetema.

  • "Trio" billedvæg med 3 rammer og plakater i størrelserne 30x40, 40x50 og 50x70 cm. Opsætningen kræver en vægbredde på 95 cm og højde på 95 cm med 5 cm luft. Vælg mellem et beige, gult, lyserød eller grønt farvetema.

  • "Line" billedvæg med 3 rammer og plakater i størrelsen 50x70 cm. Opsætningen kræver en vægbredde på 160 cm og højde på 70 cm med 5 cm luft. Vælg mellem et beige, sort, grønt eller lyserødt farvetema.

  • "Swirl" billedvæg med 4 rammer og plakater i størrelsen 30x40 cm. Opsætningen kræver en vægbredde på 75 cm og højde på 85 cm med 5 cm luft. Vælg mellem et beige, lyserødt, lilla eller grønt farvetema.

  • "Harmony" billedvæg med 4 rammer og plakater i størrelserne 30x40 og 50x70 cm. Opsætningen kræver en vægbredde på 105 cm og højde på 120 cm med 5 cm luft. Vælg mellem et beige, lilla, grønt eller lyserødt farvetema.

  • "Flow" billedvæg med 5 rammer og plakater i størrelserne 30x40, 40x50 og 50x70 cm. Opsætningen kræver en vægbredde på 150 cm og højde på 95 cm med 5 cm luft. Vælg mellem et beige, lyserødt, grønt eller blåt farvetema.

"Elegance"

"Elegance" billedvæggen fremviser en raffineret og minimalistisk sammensætning af tre fyrretræsrammer med egetræslook. En større ramme kombineret med to mindre, placeret lodret og vandret, skaber et visuelt attraktivt udtryk. Denne enkelhed tilføjer dybde og elegance til væggen, og giver dit hjem et stilfuldt løft. Vælg mellem fire forskellige designs af færdige plakatvægge. Ønsker du selv at sammensætte dine plakater, kan du bestille rammerne og finde dine egne motiver.

"Trio"

"Trio" billedvæggen bringer en rolig og afbalanceret stemning ind i dit hjem med tre fyrretræsrammer i egetræslook. Kombinationen af en større ramme og to mindre rammer, i forskellige størrelser, skaber et harmonisk og elegant udtryk på din væg. Vælg mellem fire forskellige designs af færdige plakatvægge, eller bestil rammerne og sammensæt dine egne plakater for et personligt touch.

"Line"

"Line" billedvæggen er en perfekt symfoni af enkelhed og elegance. Denne opsætning består af tre store fyrretræsrammer i egetræslook. De tre ensartede rammer, placeret side om side, skaber en strømlinet og harmonisk effekt, der tilføjer et moderne touch til ethvert rum. Denne billedvæg er ideel til at fremhæve store billeder, som fortjener ekstra opmærksomhed. Vælg mellem vores nøje udvalgte designs af færdige plakatvægge, eller bestil rammerne og vælg dine egne motiver.

"Swirl"

"Swirl" billedvæggen tilføjer en dynamisk og moderne følelse til dit hjem med fire fyrretræsrammer i egetræslook i samme størrelse. De fire rammer er arrangeret i en unik, spiralformet opsætning, der skaber en livlig og interessant visuel effekt. Denne konstellation er perfekt til at fremvise en serie af billeder, der sammen fortæller en historie. Vælg mellem vores nøje udvalgte designs af færdige plakatvægge, eller bestil rammerne og sammensæt dine egne yndlingsmotiver.

"Harmony"

"Harmony" billedvæggen skaber en perfekt balance mellem forskellige størrelser og former med fire fyrretræsrammer i egetræslook. Rammerne er placeret i et harmonisk arrangement, der giver en dynamisk og afbalanceret visuel effekt. Vælg mellem vores nøje udvalgte designs af færdige plakatvægge, eller bestil rammerne separat og sammensæt dine egne motiver for et personligt præg.

"Flow"

"Flow" billedvæggen skaber en dynamisk og harmonisk bevægelse med sine fem fyrretræsrammer i egetræslook arrangeret i et flydende og balanceret mønster. Kombinationen af forskellige størrelser skaber en visuel rytme, der gør dine motiver til en central del af rummet. Vælg mellem vores nøje udvalgte designs af færdige plakatvægge, eller bestil rammerne separat og tilpas med dine egne motiver.

Kun få klik væk fra den perfekte billedvæg

At skabe en smuk og sammenhængende billedvæg har aldrig været nemmere. Vores færdige billedvægge er designet til at gøre dit liv lettere og dit hjem smukkere. Med et bredt udvalg af farver, størrelser og designs er der noget for enhver smag og stil.

Gør din indretning personlig og unik med en af vores nøje udvalgte plakatvægge, der er klar til at hænge op. Gå ikke glip af chancen for at forvandle dine vægge og skabe et hjem, der virkelig afspejler din personlighed og stil.