8 legged dancer
8 legged dancer

H.C. Andersen Papercut

Art Cards er pakket med 20 stk. pr. motiv/kolli. Ved k¿b af 7 kolli leveres de fragtfrit.

Du skal være oprettet som kunde for at kunne købe dette produkt.
Designer
H.C. Andersen Papercut
Størrelse
15 x 21 cm
Tryk
Artcard

8 legged dancer

Art Cards / Postkort

Art Cards er en serie af kort på 15 x 21 cm. printet på 350 g/mg mat lakeret papir. På bagsiden findes felter til frimærke og tekst, så kortet kan bruges som en personlig hilsen.

Montering

Art Cards kan blot bruges som postkort, men også som dekoration på opslagstavle. Art Cards passer perfekt i vores Nordic Line rammer i størrelsen 15 x 21 cm. som kan købes seperat. 

H.C. Andersen Papercut

H.C. Andersens eventyr er blandt de bedst kendte historier i verden, hans papirklip er lige så berømt i sit hjemland Danmark. Hele vejen igennem hans liv var H.C. Andersen afhængig af papir. Han skrev på det, han tegnede på det - og han brugte det til at skære i.

Papirklippet var ikke kun beregnet til at være en fornøjelse for øjet, men også en udfordring for sindet. Ofte var der en skjult betydning i papirklippet - på samme måde, som vi kender det fra eventyrene: på overfladen skulle det kunne underholde - i dybden ville det forbløffe. Nogle af papirklippene er rent billedepuslespil eller rebus, andre er ikoner som kombineres til at repræsenterer et sproglig symbol.

Se Mere Fra H.C. Andersen Papercut