Vores koncept hos Incado er simpelt! Vi designer vores egne vægmalerier og plakater i høj kvalitet ud fra sæsonens farver, og videreudvikler herefter hele tiden vores koncepter med nytænkning. Målet er at tilbyde nordisk interiørdesign og præsentere det nyeste til boligindretningen. Passionen for kunst og at levere flot interiørdesign har altid været vigtigt for os. Vi bestræber os på at printe i en superskarp kvalitet uden at gå på kompromis med kvaliteten, uanset om det er på canvas, metal, beton eller kvalitetspapir.

Fleksibilitet og ekspres levering lægger vi ekstra stor vægt på, så du får varen i god tid. Søger du derfor efter et enestående, unikt billede, trykker vi det straks i vores produktion og leverer det hurtigt til dig. Til plakaterne anbefaler vi at vælge en af vores matchende nordiske rammer, så du slipper for at tænke på indramningen efter plakaten er købt.

Vores hypermoderne printmetoder sørger for, at farverne på et billede ikke falmer i solen. Plakaterne lakeres grundigt med vandlak. Derfor kan du regne med, at motivets farver bibeholdes selv efter 2 år. Hos Incado lægger vi vægt på høj kundekvalitet og at du holder af at have billederne hængende i dit hjem!

30 års erfaring med at levere plakater, print og rammer.

Incado er kendt for vægmalerier, dekorationer, spejle og rammer til hjemmet. Innovation og kreativitet er grundelementerne i vores design. Vi har været med på forreste række siden virksomheden blev etableret i Esbjerg i 1991. I dag består virksomheden af dygtige ansatte, der sammen med de to virksomhedsejere er drivkraften bag INCADO. Med en kombination af effektiv logistik, design og innovation har INCADO indtaget en stor del af markedet for skandinavisk interiørdesign med kvalitetsprodukter i en række europæiske butikskæder. Det nye er, at du nu kan handle direkte hos os igennem webshoppen. Find inspiration til boligindretningen hos os og kig løbende forbi efterhånden, som vi opdaterer vores sortiment.

Fra engros til webhandel

I 2020 har vi valgt at åbne for webshoppen, således at du som privatkunde kan handle direkte hos os. Vi håndterer alle bestillinger manuelt og sørger for at undersøge hvert produkt for trykfejl, inden det sendes videre til dig.

Egen produktion i Danmark

Vi har eget lager og vores egen produktion i Esbjerg, hvilket gør, at vi hurtigt kan trykke en bestemt plakat til dig, producere flere rammer, eller lave specialindramninger. Derudover kan vi fra hovedlageret i Danmark sørge for en hurtig levering. Slip for at skulle vente på at få varen fra et fjernlager ved at bestille hos os.

Miljøvenlig Pakning

Vi er medlem af sammenslutningen for Miljøvenlig Pakning, der er en sammenslutning af forskellige type virksomheder, der alle har det til fælles, at skåne miljøet og vores klodes begrænsede ressourcer.

Miljøvenlig pakning

 

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret med nutidens trends

INSTAGRAM   -   FACEBOOK

 

Firma info:

INCADO A/S
Kvaglundvej 83
6705 Esbjerg
Danmark
CVR-nummer: 25473795

E-mail: incado@incado.dk