Inspiration

Incado har sammensat nogle kunstneriske billedvægge med formål at give indretnings inspiration til hjemmet. Gå på opdagelse i forskellige farver, stile og materialer. Der findes også inspiration til forskellige rum, hvad end det er stuen, soveværelset, børneværelset, kontoret eller køkkenet. Med ét klik kan du gå på opdagelsesrejse og finde inspiration til dit næste kunstprojekt i hjemmet.

Artist Paper

Artist Paper Colour Collection er skabt med en masse håndværk og stolte traditioner gennem høj kvalitet. Der er fokus på at give en masse kærlighed til kunststykket igennem den lange proces, som det kommer igennem, før det endte hjemme på din væg.

Artist Paper er et materiale af højeste kvalitet, hvilket stråler igennem ved brugen af naturlige materialer, såsom højkvalitets cellulose og bomuld, der giver papirer en tyk kvalitet og skaber en taktil følelse. Naturlig uldfilt der skaber en unik struktur og overflade med en tredimensionel overflade. Kildevand direkte fra kilde, der ikke er kemisk behandlet efterfølgende - overskydende kildevand kan derfor returneres til kilden.Kunstværkerne i Artist Paper Colour Collection kan sammensættes på kryds og tværs for at opnå en personalisering af kunsten og din egen kunst væg derhjemme.