processen, håndværket og kærligheden bag

Artist Paper - Colour Collection

Artist Paper Colour Collection er skabt med en masse håndværk og stolte traditioner gennem høj kvalitet. Der er fokus på at give en masse kærlighed til kunststykket igennem den lange proces, som det kommer igennem, før det endte hjemme på din væg.

Artist Paper er et materiale af højeste kvalitet, hvilket stråler igennem ved brugen af naturlige materialer, såsom højkvalitets cellulose og bomuld, der giver papirer en tyk kvalitet og skaber en taktil følelse. Naturlig uldfilt der skaber en unik struktur og overflade med en tredimensionel overflade. Kildevand direkte fra kilde, der ikke er kemisk behandlet efterfølgende - overskydende kildevand kan derfor returneres til kilden.Kunstværkerne i Artist Paper Colour Collection kan sammensættes på kryds og tværs for at opnå en personalisering af kunsten og din egen kunst væg derhjemme.

Kærlighed gennem hele processen

Alle Artist Paper Colour Collection er blevet designet og produceret i Danmark af vores egen kære designer, der har fundet inspiration i nutiden trends og tendenser med hensyn til farvevalg og former. Her finder du en bred vifte af forskellige motiver og farvevalg, der spænder lige fra rolige og sarte farver til et udtryksfuld farvevalg med en masse gennemslagskraft.

Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper
Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection 50 x 70 cm Artist Paper

Ongoing Spiral - Artist Paper - Colour Collection

1.299,00 kr
Ongoing Spiral er et abstrakt kunstværk, der symbolisere evigheden. Hvordan intet står stille og alt er igangværende. Her kan man fordybe sig i uendeligheden i spiralen, der i sin beroligende effekt kan være helt hypnotiserende at fordybe sig i. Her får man et værk, der skaber balance og eftertænksomhed.
Farverne er rolige grønlige nuancer med kontrasten til det hvide, hvilket giver en beroligende effekt og et let udtryk. Kunstværket er printet på FineArt papir, der er monteret på en grøn baggrund i en grøn ramme. Dette kunststykke er en del af “Inachevé Collection” serien, der er fransk og betyder “ufærdig samling”.

✓ Håndlavet
✓ Designet og produceret i Danmark
✓ 300 gr. højkvalitets Hahnemühle FineArt papir
✓ Unikt vandmærke
✓ Papiret er fri for syre og træfibre

Artist Paper er papirets Ferrari, der er lavet af naturlige og holdbare materialer med formålet at passe på miljøet - samt bibeholde en ekstraordinær kvalitet. Det naturlige materiale giver papiret en struktureret og mat overflade, der skaber en levende tredimensionel effekt. Papiret er monteret på 400 gr. kvalitet karton, der mindsker materiale bruget for at skåne miljøet. Alle kunstværker er indrammet i vores kvalitets rammer i farver, der passer til farvevalget - med det formål at fremhæve motivet. Rammens plexiglas beskytter papiret og sikrer en længere levetid.
View Details

Dansk designet kunst

Første step i processen var visionen om et kunstværk ud over det sædvanlige - det perfekte i det uperfekte. Med fokus på kunst i bevægelse. Noget nyt og innovativt, der fremhæves gennem brugen af FineArt papirets rå struktur. Det har været en månedlang proces med research for at finde de seneste og fremtidige tendenser og trends. Farvepaletten og former er i fokus, således at der ses en sammenhæng hele vores sortiment igennem. Du vil altid kunne gå ind på og finde et farvespektrum på tværs af alle kunsttryk og produkter, der vil kunne sammensættes til din egen kunstinstallation. Inspirationen kommer specielt også fra Milano, hvor teksturer og farver har udformet tendenserne. Det har været i forbindelse med mange inspirationsture fra mange steder, ventede som uventede. Vores designer har haft en vision, som er blevet ført ud i livet gennem en masse inspiration og hårdt arbejde. Det har ikke været en simpel proces, da det har været mange ting, der skulle gå op i en højere enhed og passe samme. Det hele har en sådan sammenhæng, at der er en mening med det hele. Intet er overladt til tilfældighederne.

Vi jagter alle det perfekte stykke kunst, men hvad er det? Det er subjektivt, hvad vi hver især finder smukt og interessant. Hvorfor et fokus også har været på mangfoldigheden i de designs, der er blevet lavet. Incado forsøger at rumme alle kunstelskere, hvor der vil være kunst for enhver smag. Selv i samme kollektion rammer vi bredt indenfor spektret, både hvad der angår farver, former og motiver. Kunst er nemlig for alle, hvilket er vigtigt for Incado at understrege. 

Højkvalitets print

Alt print bliver printet på Incados egen produktion i Esbjerg, hvor vi kan sikre os at et højkvalitets print bliver skabt hver eneste gang uden undtagelser. Vi kan derfor altid garantere, at du vil modtage netop det motiv i det selvsamme og kontinuerlige kvalitet. Her bruger vi de skarpester farver og procedurer, der sikrer at printet opnår en god holdbarhed.Printet foregår på en sådan måde, at når det kommer igennem vores printer maskine, så har vi udviklet teknologier, der sikrer, at printet bliver printet præcist midt på papiret hver gang. Hvilket kan være noget af en udfordring på en flere meter lang maskine, at ramme præcis indenfor det spektrum på et stykke 70 cm langt papir, som er designet til. Men hver proces har været testet og finjusteret ned til sidste detalje, for hele tiden at have fokus på et højkvalitets kunststykke udover det sædvanlige.

Farverige baggrunde

Når først motiverne er designet og skabt, bliver de alle printet ud til den næste fysisk visuelle proces. Her er alle motiver blevet lagt side om side, hvor efter hvert motiv er blevet matchet med tilhørende baggrunde. Det har været en lang proces, for hvert af de over 30 motiver har været igennem hver mulige baggrundsfarve. Intet er overladt til tilfældigheder og alt er gennemtænkt nøje, for at opnå det helt rette udtryk.Motivet er monteret på baggrund af en sådan måde, at det ikke falder af. Her har der været nøje målt ned til sidste mm, for at få en sådan præcision at motivet befinder sig midt på baggrunden.Foruden at baggrunden er printet med en utrolig flot og skarp farve i højeste kvalitet, så er spild fra materialet noget, som vi internt forsøger at genbruge for at mindske spild. Samtidigt med at bevare den høje kvalitet, som alle vores produkter har.  

Sidste step i hele processen er den endelige montering i en af vores Nordic Line Slim kvalitets rammer, der rummer et bredt farvespektrum lige fra sarte lyserøde til mørke blå nuancer. Derudover kommer de også i vores naturlige trærammer, som kan matches med alt.Forinden monteringer er rammen ikke tilfældig udvalgt. Først er der valgt vores Slim model, der med sine 15 mm dybde giver et elegant og let udtryk. Der dermed giver plads til kunstværkets storhed, men derfor går ind og understøtter og fremhæver igennem det perfekte farvevalg. Der igen er blevet udvalgt gennem en fysisk visuel proces, hvor alle motiver og baggrunde er blevet placeret side om side. For derfor at tage vores store udvalg af ramme og gå et værk igennem ad gangen og finde den perfekte ramme til. Monteringen sker ved brug af sikkerhed og et fokus på et flot og rent resultat. Her undgår du diverse folder eller støv under rammen. Først renses ramme og kunstværk, forinden at den ene side af værket er skudt fast til rammen. Derefter sker anden rensning af produktet, så vi sikrer os at alt er pænt og nydeligt. Slutligt skydes kunstværket fast til rammen, så det endelig produkt opnår en stærk holdbarhed og et ekstraordinært finish. Alt står snorlige med et perfekt resultat, der sikrer at du kan tage det direkte ud af din pakke og hænge det på væggen. Vores plug-and-play løsning for den bevidste kunstelsker. Vi har sørget for det hele er klaret ned til sidste detalje. 

Sikker montering i kvalitetsrammer

Hahnemühle FineArt Paper

Artist Paper er papirets Ferrari, der er produceret af de fineste materialer og under korrekte omstændigheder, hvilket resulterer i en ekstraordinær kvalitet af FineArt papir. Den ultimative kvalitet sammen med en vision om at passe på miljøet, det er opskriften på et unikt stykke papir. Alt dette tilsammen giver liv til et struktureret og tredimensionelt stykke papir - der er så meget mere end et stykke papir.

Papirmølle i 1584

Hahnemühle er etableret i 1584 som en papirmølle i South Lower Saxony’s Solling uplands af Merten Speiss, hvor hertug af Brunswich and Lüneburg tillader at møllen bliver etableret og papiret produceret. Hvorfor de har den dag i dag produceret deres papir i over 435 år, hvor de har haft tid og erfaringer til at finjustere og perfektivisere papiret. Det startede med håndlavet papir til at skrive på, som blev efterfulgt af papir til kunstnere og til sidst kom FineArt papiret. Den ultimative helheds oplevelse af papiret har igennem tidslinjen været produceret selvsamme sted i Tyskland gennem årene.Den første maskine, der kunne lave form lavet papir blev anskaffet og og installeret i de tidlige 1920’er. Hvor møllen ydermere voksede til mere end 120 ansatte. I 1960 blev deres første veganske og syrefri maskinlavet papir udviklet uden animalske substanser. Det er altså tydeligt at se, at Hahnemühle har været igennem en lang og spændende rejse gennem årene med erfaringer, der gør, at de den dag i dag kan tilbyde et ekstraordinært stykke papir. 

Wonder
Wonder
Wonder
Wonder
Wonder
Wonder

Wonder

1.299,00 kr
Yellow Bouquet
Yellow Bouquet
Yellow Bouquet
Yellow Bouquet
Yellow Bouquet
Yellow Bouquet

Yellow Bouquet

1.299,00 kr
Sunflower
Sunflower
Sunflower
Sunflower
Sunflower
Sunflower

Sunflower

1.299,00 kr
Roseate Spoonbill - Artist Paper
Roseate Spoonbill - Artist Paper
Roseate Spoonbill - Artist Paper
Roseate Spoonbill - Artist Paper
Roseate Spoonbill - Artist Paper
Roseate Spoonbill - Artist Paper

Roseate Spoonbill - Artist Paper

1.499,00 kr
Spoonbill - Artist Paper
Spoonbill - Artist Paper
Spoonbill - Artist Paper
Spoonbill - Artist Paper

Spoonbill - Artist Paper

1.499,00 kr
Puffin - Artist Paper
Puffin - Artist Paper
Puffin - Artist Paper
Puffin - Artist Paper

Puffin - Artist Paper

1.499,00 kr
Swan - Artist Paper
Swan - Artist Paper
Swan - Artist Paper
Swan - Artist Paper

Swan - Artist Paper

1.499,00 kr
Duckling - Artist Paper
Duckling - Artist Paper
Duckling - Artist Paper
Duckling - Artist Paper
Duckling - Artist Paper
Duckling - Artist Paper

Duckling - Artist Paper

1.499,00 kr

Holdbar i over 100 år

FineArt papiret er lavet af 100% naturfibre, hvor alle materialer er nøje udvalgt og tilpasset til processen. På den måde kan den bedste kvalitet sikres og holdbarheden er over 100 år. Vandet de bruger, til produktion af FineArt papiret, kommer direkte fra kilden og er speciel grundet den høje level af renhed. Hvilket betyder, at det ikke bliver kemisk behandlet overhovedet. Til slut i produktionsprocessen bliver at restvand, der ikke har været udsat for forurenende stoffer, returneret til kilden som selv samme højkvalitets vand, som de hentede det i. Hvilket taler for hvordan de har fået optimeret og forbedret processen, således at den også passer på naturen.Det naturlig uldfilt, der bliver specielt produceret, giver papiret en struktureret overflade og dets helt unikke udseende. Der nærmest giver en tredimensionel effekt, hvilket bringer papiret til live. Her ser man i sandhed nogle af de unikke egenskaber ved FineArt papiret. Samtidigt med at det er med til at forbedre og fremhæve det unikke print, der bliver printet med højeste kvalitet på papiret.Kvalitets cellulose eller bomuld af høj gram giver papiret dens tykkelse og en taktil følelser, der er med til at forøge værdien og unikheden. Der opnår en fortræffelig dybde og luksuriøs fornemmelse.

Hvert stykke papir har sin eget specielle vandmærke, der giver papiret en ekstra luksuriøs følelser og fornemmelse. Hvilket også sikre, at hvert eneste stykke papir er af uovertruffen kvalitet og produceret under de oplyste omstændigheder. Dette er dit kvalitetsstempel på kunstværket, som vi er meget stolte af at præsentere. Hvilket også er med til at adskille det fra hvilket som helst andet stykke papir. Det er en del af helheden i vores Artist Paper Colour Collection kunstværker, der kan ses, når vandmærket bliver eksponeret for det rette lys. Et lille diskret mærke nede i højre hjørne. 

Vandmærke og certificeret papir 

Beskyt miljøet - det betyder noget

Ikke nok med at kvaliteten har et kæmpe fokus, så er der langt mere i processen af det unikke papir. Certificeringen af papiret betyder, at det er blevet produceret under standard og principper efter interesseorganisationerne med fokus på miljø-, sociale-, og økonomiske forhold. Der er med til at støtte op om at sikre sunde skove, der kan sikre et vildt dyreliv. Alt sammen til gavn for nuværende og fremtidige generationer. Fibrene er anskaffet direkte fra løv- og nåletræer, der alle vokser bæredygtigt og overvåget af FSC- og PEFC-certificeret.100% af energien, der er blevet brugt i produktionen har i mange år været kommet fra vedvarende kilder, såsom vind, vand og solenergi. På den måde har de kunne reduceret deres CO2 udslip. Hvilket alt sammen er en lille faktor i at beskytte og belaste miljøet mindre. Derudover bliver alle spildmaterialer returneret og brugt i produktionen på ny, for at mindske spild. Det er en prioritet at genbruge materialer og spild, så længe det kan bibeholde kvaliteten.Green Rooster er et tiltag, der er blevet gjort siden 2008, hvor de både har støttet regionale og internationale projekter, der har til formål at beskytte miljøet. Hvilket er blevet gjort gennem Green Rooster initiativet. De har doneret mere end 300.000 euro til forskellige miljøvenlige tiltag og organisationer. Vi støtter alle op om at passe på miljøet og gøre tiltag i vores produktion, for at kunne fremme dette. Derfor er det også et fokusområde for Incado at gøre tiltag som disse, der har en positiv indvirkning på verden, som vi lever i. 

Award Winning papir 

Papiret har i flere år vundet TIPA World Awards, som det første gang modtog i 2005. Du får altså her et anerkendt og højkvalitets stykke kunst på kvalitetspapir, der adskiller sig fra mængden. Udover TIPA, har BIPP, Rangefinder m.f. anerkendt papirets unikhed og kvalitet.